неділя, 21 жовтня 2018 р.

Тиждень англійської мови

                                                                 Звіт 

        З 05.02 по 09.02 2018 р. учителем англійської мови Мичкою О.І.  було проведено тиждень англійської мови у  Сарненській загальнооосвітній школі І – ІІ ступенів
        Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.
        Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.
        У понеділок учні 1-9 класів взяли участь у загальношкільній лінійці «Англійська – мова світу».
        У вівторок було проведено конкурс стінгазет на тему «English is everywhere. Why it is important to knew it?» серед учнів 3-9класів, переможці -- учні 6 класу . Мета заходу - виховувати та підтримувати у школярів мотивацію до оволодіння іноземною мовою; розширити знання учнів про культуру країни, мова якої вивчається; форм, навчити учнів працювати з додатковою літературою,а також формувати навички ведення документації та естетичного оформлення матеріалів.
        Для учнів 1-х класів був проведений конкурс малюнка «Найкраще розфарбована  англійська літера». Переможці: Гуділко Анастасія, Іудкіна Анастасія, Наконечний Богдан, Морозова Софія, Францевич Даниїл, Клевака Максим, Круглик Станіслав, Колощук Аріна – учні 1 класу . Мета даного конкурсу –зацікавити молодших школярів у вивченні англійської мови,залучити їх до виконання творчих завдань .
        У середу відбувся флешмоб «Say HELLO to evrybody» серед учнів 1-9 класів. Головною метою проведення такого заходу було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови, розвиток в учнів навичок слухання та говоріння, розвиток в учнів інтересу до вивчення англійської мови.
         У середу діти переглянули муьтфільми англійською мовою .З метою підвищення мотивації до навчання учнів та створення умов для самостійної роботи, для розвитку сприйняття мови на слух та стимулу до вивчення англійської мови у кабінеті демонструвалися мультфільми різної складності.
        У четвер був проведений позакласний захід  «Найкращий знавець англійської мови» серед учнів 5-9 класів. Метою даного заходу було узагальнити уміння та навички учнів з вивченого матеріалу, розширити лінгвістичний кругозір учнів, розвивати інтелектуальні здібності учнів за допомогою гри. Учні із задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими. За допомогою ігор учні вдосконалювали навички читання, аудіювання та говоріння, розвивали логічне мислення, пам’ять та увагу.
        Крім того, учні навчалися співпрацювати в командах для досягнення спільної мети, а також конкурентоспроможності та впевненості у своїх силах та знаннях. Мета заходу була максимально досягнута.
                У п’ятницю  відбулась церемонія нагородження найактивніших учнів
        Головною метою проведення тижня було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в школі, розвинути в учнів навички слухання та говоріння іноземною мовою, розвинути в учнів інтерес до творчості, розвинути в учнів логічне мислення та пам'ять.
        Мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах.
      Всі переможці та активні учасники заходів були нагороджені грамотами та солодкими подарунками. Найкращі знавці англійської мови у кожному класі отримали спеціальні призи .
        Дякую учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!!!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Professions of family member 5 form

Topic : Professions of family member   Learning outcomes to practice the name of profession; to present a grammar _s; -es in present...